Masseudrul iPads til skolens elever og lærere med Apple Configurator

Der er rigtig mange IT-ansvarlige på skoler, virksomheder og institutioner der kæmper med den centrale administration og udrulning af iPads til elever, lærere og øvrige ansatte.

Og jo, det har da ikke altid været lige let at foretage en central udrulning af mange iPads på en gang, men nu bliver det langt nemmere.

Det kræver ingen sved på panden. Kun velkoordinerede klik med musen, en Mac computer og en god kop varm kaffe.

Apple Configurator

Den 7. marts 2012 lancerede Apple et nyt og gratis stykke værktøj i deres App Store, der skal gøre den centrale administration og masseudrulning af standardiserede iPad, iPhone og iPod Touch opsætninger til en leg.

Jeg har nu arbejdet med Apple Configurator længe nok til at, en screencast der gennemgår nogle af de mange muligheder man har med Apple Configurator, var på sin plads.

I denne screencast lærer du hvordan man masseudruller iPads med en færdigkonfigureret opsætning som fortløbende centralt kan administreres og vedligeholdes.

Bemærk venligst at Volume Purchase Program pt. kun er tilgængeligt i USA, men det skulle også være på vej på et internationalt plan.

Der vil udkomme ydeligere screencasts om udrulning og administration af iOS enheder. I denne screencast kradser vi kun lidt i overfladen, af det væld af muligheder der er for udrulning og administration af iOS enheder med Apple Configurator.

Se denne screencast gratis i lav kvalitet og med afbrydelser
Serverguider.dk - Afspiller ikon

Vigtig informationVigtig informationDu ser denne screencast i en lav kvalitet og med reklameafbrydelser undervejs. Klik på afspil knappen i videoafspilleren for at se et denne screencast.

MedlemsfordeleMedlemsfordeleØnsker du at se vores screencasts uden afbrydelser og i HD kvalitet? Så bestil adgang nederst på siden!

 

 

 

 

Klik og spar

 

FAQ

Jeg har flittigt brugt serverguider.dk de seneste år specielt i forbindelse med de informative videovejledninger. 995 kr. årligt er uhørt billigt for support af denne art så et medlemskab betragtes således som et must.John Klesner, IT-konsulent, Hammel kommune

1 måneds medlemskab

Kr. 199den første måned

  • Efter den første måned betales trækkes der efterfølgende automatisk 79 Kr. om måneden fra din paypal konto så længe medlemskabet er aktivt.

Bestil nu