Per's Server Guider

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få viden i din indbakke.
Serverguider.dk - En del af dit netværk

Diverse

Per Schulze

af Per Schulze


Videoer jeg ikke umiddelbart kunne dække ind under en enkelt kategori. Her finder du videoer om GPO tilpasninger, MSI tilpasninger og andre nyttige små tips og tricks, der er med til at gøre din IT hverdag nemmere.

Deaktiver Windows 10 lyde

Silence is gold. Så lad os straks sørge for at alle computere i netværket ikke længere afspiller et hav af forskellige smålyde når vi foretager os den mindste handling i Windows.

H.E.R.O. Helicopter Emergency Rescue Operation

I en alder af 10 år gik meget af min fritid med C64 og spil. I denne video tager vi et kig på H.E.R.O. fra 1984 fra Activision.

Windows 95 installation på en virtuel maskine i 2018

I 1995 udkom der et nyt operativsystem fra Microsoft, der gjorde at jeg tog springet fra min trofaste Amiga 500 til pc verdenen. Se hvordan du installerer Windows 95 og lær de sejste PacMan moves.

Rediger ini fil med en Active Directory Domain Services gruppepolitik

Jeg løste fornylig en opgave vedrørende ændring af en værdi i en ini fil på en lang række computere. Jeg tænkte jeg ville dele med jer, hvordan jeg løste opgaven med en gruppepolitik.

Ret stien til din MSI fil i Active Directory GPO software installation

Med Active Directory software deployment kan man få brug for at ændre stien til msi filerne. Lær hvordan du retter stien til msi installationsfilerne i denne video.

Fordi vi kan

Kan man få computeren til at tale til brugerne når det logger på? Ja det kan man da. Lær hvordan med PowerShell i denne video.

WSUS Offline Update

Opdater Windows uden Internet adgang direkte fra f.eks. en usb nøgle. Et must når man er onsite og hjælpe brugere med deres computer. Slut med at vente flere timer på at få opdateret Windows med de nyeste opdateringer fra Windows Update.

Ekskluder udvalgte brugere eller grupper fra gruppepolitik

Har du lavet gruppepolitikker som du kun vil have skal gælde for bestemte brugere? Så se med i denne video og bliv klogere på hvordan du gør dette.

Giv gruppe af brugere lokale administrative rettigheder

IT-medarbejdere der skal servicere arbejdsstationer har ofte behov for lokale administrative rettigheder. Dette kan du nemt give dem, hvis du følger anvisningerne i denne video.

CENTRAL STYRING AF JAVA SITE EXCEPTION LIST

Gamle undervisningsprogrammer og økonomi software benytter ofte Java og det kan forvolde problemer for brugerne, hvis der ikke er defineret en site exception liste i Java’s sikkerhedsindstillinger. Især hvis der er tale om ældre Java applikationer. Styr centralt denne liste ved at følge vejledningen i denne video.

Let me google that for you

Fra tid til anden får jeg stillet spørgsmål, hvor jeg efterfølgende spørger mig selv, har du prøvet at Google det? Det samme med spørgsmål man får pr. e-mail. Her er jeg nogengange så fræk at sende dem til LMGTFY så de lærer selv at Google. Se videoen og lær hvordan.

Hent og installer Microsoft Security Essentials antivirus program

Kort gennemgang af installationen af Microsoft Security Essentials.

Lorem ipsum

Hvordan laver man fyldtekst i Word? Se videoen og lær hvordan.

Windows 7 på din netbook med USB Bootdisk

Hvis din pc ikke har et dvd drev skal der andre metoder til for at få installere Windows. Lær i denne video hvordan du opretter en USB installationsdisk.

Windows 7 sekunder

Nemt lille hack til Windows der skræller boot tiden væsentlig ned. Se video og lær hvordan.

Hjem | Podcast | Blog | Bliv medlem | Om | Privatliv | Sitemap
Copyright © 1997-2019 Per Schulze.