Feedback is crucial

Jeg har netop udgivet nogle nye videoer på serverguider.dk vedrørende emner et af mine guldmedlemmer har efterspurgt. Det er bare super, når I kommer med feedback, kommentarer og konkrete problemstillinger eller opgaver I står overfor at skulle løse og beder mig belyse problemstillingen og løse opgaven med en video eller to. Læs videre “Feedback is crucial”

Content is still king

content-is-still-king

Happy days!

Content is king, men det holder kun vand hvis brugerne nemt, enkelt og hurtigt kan finde det indhold de søger.

Med det i tankerne gik jeg i gang med at redesigne serverguider og omstrukturere indholdet på hjemmesiden.

Det er ikke føste gang jeg har kastet mig ud i sådan et projekt, men tidligere har jeg desværre været nødt til at gå på kompromis i forbindelse med implementeringen, men ikke denne gang! Jeg var fast besluttet på at skabe en helstøbt løsning ud fra følgende præmisser:

  • minimal vedligehold
  • super enkel at udgive nyt indhold til
  • monster brugervenlig
  • nem at navigere rundt på
  • levere præcise søgeresultater
  • simpelt men intuitivt design

Resultatet

Efter at have gennemgået 333 artikler og videoer, redesignet hele hjemmesiden, omstruktureret alt indhold, implementeret en forbedret navigation og søgning, drukket 40 kopper kaffe, kan jeg nu løfte sløret for resultatet af dette arbejde.

Hop du derfor ind på https://serverguider.dk og tag et kig.

/Per Schulze

Keep it simple stupid – use Fusion Power

mac book pro med windows

Frem til i dag har jeg optaget mine videoer ved at RDP til min hyper-v server og herfra oprettet forbindelse til de virtuelle servere som skulle benyttes i den givne video.

Det har været en hæmsko og har kompliceret mit setup.
Nu fik jeg så endelig taget mig sammen til at få gjort noget ved dette.

Den gamle fysiske server er nu lukket ned og sendt til de evige jagtmarker.

Jeg har stadigvæk behov for Windows servere til at optage videoer om serveropsætning på, men uden en fysisk server.

Fusion Power

Jeg tog chancen og installerede VMware Fusion på min Macbook Pro. Det har været en stor success. Indtil videre har jeg fire virtuelle servere kørende uden problemer. NICE!

Så nu er jeg ikke længere afhængig af min gamle fysiske server og det bøvl  det medførte i forbindelse med optagelse af videoer.

Jeg er nu netop gået i gang med at optage nye videoer og vil efterfølgende undersøge mulighederne for at minimere ydeligere på mit setup. Simplicity is king.

God pinse til alle derude.

Hvis du kender til en god mikrofon til Mac, der er lille og nem at transportere, men samtidigt leverer super lyd, så drop en kommentar.

Betatest af ny video player

Howdy

Jeg har tweaket en smule på hjemmesiden i dag. Jeg har flyttet sidebar til højre og har aktiveret en opdateret videoafspiller. Pt. er den kun aktiveret på den seneste artikel, så jeg afventer lige feedback. Den opdaterede afspiller viser thumbnail når du skrubber igennem videoen og du kan sætte tempoet på videoen op eller ned, hvis du synes jeg taler for langsomt eller for hurtigt.

Husk fortsat at støtte om hjemmesiden. Vi regner med jer.