Brugerdefineret placeringen af foretrukne, cookies og dokumenter

Denne screencast bygger på et spørgsmål jeg har fået tilsendt fra en af mine medlemmer:

Jeg er ved, at konfigurere en 2003 server. Jeg bruger group policy til at omdirigere brugernes dokumenter. Det virker også fint, men jeg vil gerne have internet foretrukne med også. Hvordan får jeg dem med?
Jeg er ikke interesseret i, at køre roaming profiles, da vi har forskellige workstations, og mange medarbejdere har også en bærbar, som de bruger rundt omkring, og derhjemme. Derfor ville det være optimalt, hvis jeg kunne få dokumenter og internet foretrukne på serveren, så brugerne henter dem der.

For at besvare spørgsmålet har jeg lavet en screencast der beskriver hvordan man i Active Directory definerer en lokation på serveren hvor brugernes foretrukne links, dokumenter og cookies skal gemmes.

Fremgangsmåden virker på Windows 2000 servere og Windows 2003 servere.

I min screencast henviser jeg til en skabelon som kan downloades her (højreklik vælg gem destination som).

Per Schulze har skrevet 384 artikler

Grundlægger og ejer af Serverguider.dk

Skriv et svar