Content is still king

Forsiden > Per's blog > Blog opdatering med fokus på indhold

Opdateret: 29. december 2017

Content is still king

Happy days!

Content is king, men det holder kun vand hvis brugerne nemt, enkelt og hurtigt kan finde det indhold de søger.

Med det i tankerne gik jeg i gang med at redesigne serverguider og omstrukturere indholdet på hjemmesiden.

Det er ikke føste gang jeg har kastet mig ud i sådan et projekt, men tidligere har jeg desværre været nødt til at gå på kompromis i forbindelse med implementeringen, men ikke denne gang! Jeg var fast besluttet på at skabe en helstøbt løsning ud fra følgende præmisser:

  • minimal vedligehold
  • super enkel at udgive nyt indhold til
  • monster brugervenlig
  • nem at navigere rundt på
  • levere præcise søgeresultater
  • simpelt men intuitivt design

Resultatet

Efter at have gennemgået 333 artikler og videoer, redesignet hele hjemmesiden, omstruktureret alt indhold, implementeret en forbedret navigation og søgning, drukket 40 kopper kaffe, kan jeg nu løfte sløret for resultatet af dette arbejde.

Hop du derfor ind på https://serverguider.dk og tag et kig.

/Per Schulze


Per Schulze af