Driver Filtrering og drivergroups med Microsoft Deployment Toolkit

I ottende del af min deployment case serie gennemgår jeg hvordan vi henholdsvis med selection profiles og Driver Groups, kan styre, hvor de enkelte computermodeller må kigge efter drivere i forbindelse med driver injection.

Som standard laves der en driver injection ud fra de drivere der befinder sig i Out Of Box drivers mappen og de underlæggende mapper. Vi kan dog meget præcist gå ind og styre at en bestemt computermodel kun må kigge i en helt bestemt mappe, når der i vores task sequence injectes drivere.

Jeg præsenterer i min screencast to muligheder og den i mine øjne optimale løsning.

Du skal have et guldmedlemskab for at se denne video.

Hvis du allerede er guldmedlem så log venligst ind her.

Er du ikke medlem endnu så bestil guldmedlemskab og få omgående adgang til alle mine videoer.

Skriv et svar