Driver Filtrering og drivergroups med Microsoft Deployment Toolkit

Forsiden > Microsoft Deployment Toolkit case > MDT drivergroups

Opdateret: 1. januar 2018

I ottende del af min deployment case serie gennemgår jeg hvordan vi henholdsvis med selection profiles og Driver Groups, kan styre, hvor de enkelte computermodeller må kigge efter drivere i forbindelse med driver injection.

Som standard laves der en driver injection ud fra de drivere der befinder sig i Out Of Box drivers mappen og de underlæggende mapper. Vi kan dog meget præcist gå ind og styre at en bestemt computermodel kun må kigge i en helt bestemt mappe, når der i vores task sequence injectes drivere.

Jeg præsenterer i min screencast to muligheder og den i mine øjne optimale løsning.

Du skal logge ind for at se resten af indholdet.Venligst . Ikke medlem? Meld dig ind

Per Schulze af