Per's Server Guider

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få viden i din indbakke.
Serverguider.dk - En del af dit netværk

Exchange 2016

Per Schulze

af Per Schulze


I denne serie kommer vi rundt om Exchange 2016. Både selve installationen, som indeholder en række nyttige tips, samt konfigurationen og den løbende vedligeholdelse. Som altid tager jeg udgangspunkt i et konkret setup, så vi ikke står med et tænkt og teoretisk setup, der ikke fungerer i praksis.

Opbygning af hierakisk organisationsstuktur i Exchange 2016 adressekartotek

Vidste du at du kan få vist virksomhedens organisatoriske struktur i Exchange adressekartoteket? Lær hvordan i denne video.

Installation af Exchange 2016 Management Tools på Windows 10

Administration af Exchange Server fra Windows 10.

Besvar som standard i OWA i stedet for Svar Alle (Exchange 2016 og Office 365)

Besvar alle, reply all er standard i Outlook Web Access. Bad Microsoft. Lær hvordan du ændrer besvar alle til besvar som standard.

Opret ny Outlook profil uden brugerinteraktion med ZeroConfigExchange

Gør det nemmere for nye medarbejdere og dig selv når Outlook startes op for første gang. Ingen login prompt, ingen adgangskode prompt og ingen guide til opsætning af OutLook. Det virker bare efter du har set denne video, hvor jeg gennemgår ZeroConfigExchange.

Forbind Outlook til Exchange 2016

Exchange serveren er oppe at køre, nu skal vi have konfigureret Outlook til at oprette forbindelse til vores Exchange 2016 server.

Masseopret postkasser til AD brugere i Exchange 2016

Lær hvordan du kan masseoprette postkasser til dine Active Directory brugere i Exchange.

Opret postkasse på Exchange 2016

Jeg gennemgår hvordan man opretter en Exchange 2016 postkasse i denne video.

Installer SSL certifikat på Exchange 2016

For at beskytte kommunikationen på Exchange serveren skal vi have installeret et SSL certifikat. Lær hvordan du installerer et SSL certifikat på Exchange 2016 i denne video.

Konfiguration af intern og ekstern Exchange 2016 URL

Vi skal både kunne tilgå vores Exchange server internt på netværket og over Internettet. Det kræver lidt konfiguration af vores Exchange 2016 server, som jeg gennemgår i denne video.

Internet e-mail med Exchange 2016

En Exchange server der kun kan sende og modtage post blandt interne brugere på domænet er lidt kedelig. Derfor skal vi have konfigureret vores Exchange 2016 server til også at kunne sende internet post.

Windows Defender og Exchange 2016

Det er vigtigt at du får konfigureret Windows Defender korrekt på din Exchange 2016 server. Derfor har jeg lavet denne video, hvor jeg gennemgår hvilke tjenester og stier der skal oprettes Windows Defender regler til.

Exchange 2016 installation

Første punkt på dagsordenen i forbindelse med Exchange 2016 er installationen af Exchange server. Jeg gennemgår trin for trin installationen af din Exchange 2016 server i denne video.

Forberedelse af Exchange 2016 installation

Inden du kaster dig ud i installationen af Microsoft Exchange Server 2016, skal du følge anvisningerne i denne video. Der er nemlig nogle ting der skal være på plads inden selve installationen af Microsoft Exchange 2016. Jeg gennemgår detaljerne i denne video.

Hjem | Podcast | Blog | Bliv medlem | Om | Privatliv | Sitemap
Copyright © 1997-2019 Per Schulze.