Flash, Java og Adobe Reader opdateringer med Windows Update og WSUS

Denne screencast har jeg glædet mig meget til at udgive. Den løser en af de problemstillinger jeg oftest blive konfronteret med.

Hvordan opdaterer jeg Java, Flash, Reader eller installerer et nyt program på arbejdsstationerne i netværket uden at skulle udrulle et nyt image?

Et godt spørgsmål, som med en 15-20 minutters arbejdsindsats fra din side, fremover vil sætte dig i stand til at installere opdateringer til Java, Flash, Reader m.m. ved hjælp af Windows Update og WSUS.

Som en bonus vil du også kunne installere helt nye programmer på arbejdsstationerne. Løsningen er naturligvis gratis.

Hvis du synes godt om denne løsning og gerne vil se flere screencasts om emnet, hvor jeg vil gå i detaljer med alle de muligheder for tilpasninger der tilbydes, er du velkommen til at poste en kommentar.

Per Schulze har skrevet 382 artikler

Grundlægger og ejer af Serverguider.dk

Skriv et svar