Gem billeder af medarbejdere og elever direkte i Active Directory

Jeg har udarbejdet et lille program der kan oprette miniaturebilleder af en række udvalgte jpg billeder og derefter automatisk gemme og tilknytte disse tilpassede miniaturebilleder til de enkelte brugere i Active Directory.

Når mit program har gennemført importen, vil de importerede miniaturebilleder automatisk kunne ses i blandt andet Outlook 2010. Ønsker man også at kunne se billederne i Outlook 2003/2007 skal Outlook Social Connector installeres på Windows arbejdsstationerne.

Udover at kunne få vist de importerede profilbilleder i Outlook, har jeg også lavet et loginscript som automatisk erstatter de enkelte brugers eksisterende Windows 7 login billeder med de miniaturebilleder vi har importeret ind i Active Directory.

Løsningen jeg gennemgår i min screencast kræver Windows Server 2008 eller nyere og Windows 7. Microsoft Exchange Server er ikke et krav.

Du skal have et guldmedlemskab for at se denne video.

Hvis du allerede er guldmedlem så log venligst ind her.

Er du ikke medlem endnu så bestil guldmedlemskab og få omgående adgang til alle mine videoer.

Skriv et svar