Hvorfor tegne et guldmedlemskab?

Forsiden > Hvorfor tegne et guldmedlemskab?

Opdateret: 13. marts 2017

Hvorfor tegne et medlemskab?

På ingen tid er udgiften til et medlemskab på Serverguider.dk tjent hjem.

Mine videoers primære formål er at hjælpe dig med at spare tid og løse komplekse problemstillinger nemt og enkelt.

Der er på hjemmesiden udgivet over 400 videoer omkring Windows Server teknologi, samt en række scripts der gør livet som IT-ansvarlig langt nemmere.

Lidt historie

Jeg har selv en fortid som IT-ansvarlig i undervisningssektoren. Den første server jeg skulle sætte op var en Windows NT 4.0 Server samt Windows 95 arbejdsstationer. Med poledit og andre af datidens værktøjer fik jeg konfigureret netværket.

Jeg startede med at lave vejledninger til mig selv i videoformat tilbage i 1998. Det hjalp mig meget og gjorde det nemt for mig at gense hvordan det nu lige var jeg havde konfigureret serveren og arbejdsstationerne.

Et par år senere lavede jeg nogle nye videoer og udgav dem på min hjemmeside til andre IT-ansvarlige’s store fornøjelse.

Tiden gik og flere videoer kom til (det gjorde driftsomkostningerne også). Jeg besluttede derfor at kræve betaling for at få adgang til mine videoer.

Hvad får jeg adgang til?

Over 350 videoer om Windows Server opsætning! Der er videoer om Windows Server 2000, Windows Server 2003 + 2003 R2, Windows Server 2008 + 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2016, Internet Authentication Services(IAS), Symantec Ghost, Acronis True Image, Remote Installation Services(RIS), RADIUS server konfiguration, Internet Security and Acceleration Server(ISA), Sikkerhed, Microsoft deployment toolkit(MDT), Exchange 2003, Exchange 2010, Exchange 2016, SharePoint 2016, Internet Information Services 6.0 + 7.0(IIS), Windows Terminal Services, Application Virtualization(Softgrid), Windows Software Update Services, VPN og meget mere.

Scripts scripts scripts

Jeg har igennem årene udviklet en lang række scripts hvis primære formål har været at spare mig for tid. F.eks.:

  • et script der automatisk fjerner downadup ormen eller andre vira fra alle inficerede computere i et netværk.
  • Et script der automatisk opretter brugere i Active Directory ud fra en .csv datafil
  • Et script der automatisk tildeler brugerne printere alt efter lokation

Og jeg kunne blive ved…

Alle disse scripts får du som medlem eksklusiv adgang til.

Sagt om Serverguider

Jeg har gennem årene modtaget en lang række e-mails fra tilfredse medlemmer og dem vil jeg har fået lov dele med dig.


Jeg er yderst tilfreds med vores abb. Og vi bruger det meget og lærer rigtigt meget af det.

Så kort og kontant det er fan…. godt og jeg har sparet ret mange konsulenttimer allerede 🙂 (Det er noget ledelsen kan forstå.)
Jeg går som ene IT-medarbejder på Hasseris Gymnasium i Aalborg og derfor er det godt at have dine videoer til at hjælpe, de er lavet så det er til at bruge og forstå.

Jeg har faktisk lige ved hjælp fra serverguiden lavet en server2008R2-64bit og mangler kun nogle små detaljer inden jeg er klar til at skifte den gamle server ud.
Morten Ørbæk Kristensen, IT-tekniker, Hasseris Gymnasium


Vi er tre datavejledere, som har købt en ny server til gymnasiet. Den skulle installeres med Windows 2003 Server og vi har derfor i lang tid forsøgt at finde manualer/vejledninger som passede til vores niveau. Med Serverguider.dk er det endelig lykkedes at finde lige nøjagtig det vi søgte. Videoerne er geniale, på den måde de stille og roligt forklarer forskellige relevante ting, og vi ser oven i købet også en masse små fif og tricks. Vores største ros til dit arbejde med https://serverguider.dk
Klaus Midtgaard Petersen, Datavejleder, Amtsgymnasiet i Sønderborg

Jeg syntes der er rigtigt meget godt stof på serverguider.dk. Det er nok en af de bedste sider der findes på Dansk om Styresystemer, Og svar tiden er jo fremragende. Jeg håber at du bliver ved at følge op på vores ønsker så denne side til sidst er Danmarks største og mest grundige Server og PC Installations vejledning.
Carsten Rix, ServiceChef & It-ansvarlig ved Tørring UddanelsesCenter

Jeg har flittigt brugt Serverguider.dk de seneste år specielt i forbindelse med de informative videovejledninger. Uhørt billigt for support af denne art så et medlemskab betragtes således som et must.
John Klesner, IT-konsulent og lærer ved Hammel kommune

Min dybe respekt for din fine præsentation af opsætning af Windows server, meget nyttig.
Søren Flytkjær, Cheftekniker og IT ansvarlig

Jeg syntes Serverguider.dk er en helt suveræn side, når man skal have hjælp til noget man ikke har prøvet før eller har glemt hvordan man gør. Jeg har mange gange brugt dine Windows server videovejledninger til at sætte min Windows server op. Videovejledningerne har endda hjulpet min gamle skole til at sætte deres egen server op, og derved sparet dem en hel del penge til teknikere m.m. (Jeg kan da også oplyse om, at vores sys-admin på skolen, har købt medlemskab). Dine videoer er utroligt godt lavet. STOR tak for det – det gør det hele MEGET nemmere end bare billederog/eller en tekstlig forklaring.
Danni Nielsen, IT-supporter

Jeg bruger Serverguider.dk jævnligt når jeg løber ind i et problem. Jeg finder næsten altid en video som kan bruges. Det er en rigtig god og anvendelig hjemmeside.
Jens Børty Nielsen, Edb-vejleder

Jeg syntes at Serverguider.dk er super god og den virker let og overskuelig. Rigtig gode videoer og masser af nyttige scripts.
Lasse Pedersen, studerende på IT-Administrator uddannelsen

Per Schulze af