Import af Windows 10 operativsystem i Microsoft Deployment Toolkit 8450

Forsiden > Deploymentløsning til de professionelle > Import af Windows 10 uden grænsekontrol

Opdateret: 20. januar 2018

Vi gør klar til installationen af Windows 10 1709

Vores deployment share er oppe at køre og vi skal nu have lavet en import af Windows 10. Hvis du ikke allerede har downloadet Windows 10 1709 ned på din Microsoft Deployment Toolkit 8450 server, så kan du finde links til download i artiklen Nyt Deployment Share, MDT Build 8450.

ISO fil til import af Windows 10

ISO filen jeg har downloadet fra Microsoft’s hjemmeside, har jeg gemt på min deployment server i en mappe med navnet ISO. Vi kommer løbende til at skulle hente ydeligere komponenter ned så kom godt fra start ved at opretholde en god mappestruktur.

Alternativ til mount af Windows 10 1709 ISO fil

Hvis du ikke ønsker at mounte ISO filen som jeg gør i videoen, kan du i stedet benytte f.eks. 7zip, til at udpakke indholdet af Windows 10 1709 iso filen til en mappe og så udføre importen med mappe som kildeangivelse under importen.

Mens vi venter

I den næste video skal vi i gang med at installere Windows 10 fra Microsoft Deployment Toolkit. Jeg vil anbefale at du installerer Windows 10 på en virtuel maskine oprettet i Hyper-v eller VMware.

Jeg har lavet en video omkring opsætningen af hyper-v i denne video. Bemærk at du kan installerer hyper-v rollen på en Windows server eller på en Windows 10 pc. Hovedsagen er at du har en hyper-v eller VMware installation, som du kan benytte til at teste deployment.

Du skal logge ind for at se resten af indholdet.Venligst . Ikke medlem? Meld dig ind

Per Schulze af