It's alive, Ja altså Serverguider.dk

Forsiden > Per's blog > Blog om status på serverguider

Opdateret: 1. januar 2018

It's alive, Ja altså Serverguider.dk

Kære besøgende

Jeg vil gerne lige stjæle din opmærksomhed et kort øjeblik og fortælle dig hvad der er foretaget af ændringer på hjemmesiden og hvad der vil komme til at ske på Serverguider.dk fremadrettet.

Forbedret navigation og indholdssøgning

Det har ligget mig meget på sinde at gøre det nemt for dig at navigere rundt på hjemmesiden. Jeg har derfor lavet følgende tiltag.

  • Rearrangeret alle videoer og artikler i logiske emner der er placeret i kronologisk orden.
  • Navigationsmenu der hele tiden viser dig, hvor du er befinder dig i serien af videoer i forhold til den artikel/video du netop kigger på.
  • Optimeret søgefunktion, der skal tilsikre at du hurtigt kan finde det emne du søger informationer om.
  • Mobil og tablet support.

Strømlinet videoproduktion

Det oprindelige system jeg benyttede til at optage, og efterfølgende publicere videoerne med, var tungt og omstændigt. Det dræbte langsomt min kreativitet produktivitet. Jeg har heldigvis fundet mig en langt bedre værktøj der sikre mig en simplere arbejdsgang så der er kort fra idé til en færdig video på hjemmesiden.

Ingen medlemssektion

Jeg har afskaffet medlemssektionen. Den var tung at administrere og jeg ved at de der benytter mine videoer som hjælp i deres daglige arbejde med garanti vil støtte op om produktionen af nye videoer.

Tektalk podcast genoptages

Michael og jeg har støvet mikrofonerne af og vil i den kommende uge tage hul på nye afsnit af tektalk podcast.

Nye videoer og artikler

Det vigtigste punkt er naturligvis nye videoer og artikler. Jeg vil kontinuerligt udgive nye videoer og artikler på hjemmesiden. Og i dag ankom den sidste vigtige brik med posten så jeg er nu all set til at komme i gang og det glæder jeg mig til.

Du må meget gerne komme med forslag til emner vi skal tage op. Både Michael og jeg vil udgive artikler og videoer på hjemmesiden løbende. Du kan skrive dine forslag som en kommentar nedenfor eller kontakte mig.

 


Per Schulze af