Lock Screen billede styret på Windows 10 med gruppepolitik

Forsiden > Windows 10 > Firmaets brand skal vises frem når computerne er låste

Opdateret: 9. januar 2018

Kan man styre Windows 10 lock screen baggrundsbilledet med en GPO?

Det spørgsmål landede i min indbakke i dag fra en af mine guldmedlemmer. På mit arbejde benytter vi selv en metode til at definere et bestemt baggrundsbillede på Windows 10 lock screen. Jeg tog derfor et kig i mine notater for at udarbejde denne video.

Opløsning på baggrundsbilledet

Jeg benytter i min video et billede med en opløsning på 4368 × 2912. Årsagen til den høje opløsning skyldes, at det gerne skal se pænt ud på såvel store som små skærme.

Hvad med baggrundsbilledet på skrivebordet?

Jeg har tidligere lavet en video, der viser hvordan du ændre baggrundsbillede på brugernes skrivebord med en gruppepolitik. Du finder vejledningen hertil i denne video.

Flere tilpasninger med GPO i Windows 10

Udover at kunne definere at et bestemt billede skal vises på brugernes Windows 10 lock screen, kan man styre mange andre ting med gruppepolitikker. Jeg har lavet mange videoer herom og vil anbefale dig at tage et kig rundt på siden, hvis det er noget du er interesseret i at lære mere om.

Fortæller du andre om Serverguider?

Guldmedlemmer holder siden kørende, og der skal gerne komme flere til løbende. Så fat pennen og mail kollegaer, del på FaceBook og linkedin og fortæl dem om Serverguider.dk TAK!

Du skal logge ind for at se resten af indholdet.Venligst . Ikke medlem? Meld dig ind

Per Schulze af