Masseudrul iPads til skolens elever og lærere med Apple Configurator

Der er rigtig mange IT-ansvarlige på skoler, virksomheder og institutioner der kæmper med den centrale administration og udrulning af iPads til elever, lærere og øvrige ansatte.

Og jo, det har da ikke altid været lige let at foretage en central udrulning af mange iPads på en gang, men nu bliver det langt nemmere.

Det kræver ingen sved på panden. Kun velkoordinerede klik med musen, en Mac computer og en god kop varm kaffe.

Apple Configurator

Den 7. marts 2012 lancerede Apple et nyt og gratis stykke værktøj i deres App Store, der skal gøre den centrale administration og masseudrulning af standardiserede iPad, iPhone og iPod Touch opsætninger til en leg.

Jeg har nu arbejdet med Apple Configurator længe nok til at, en screencast der gennemgår nogle af de mange muligheder man har med Apple Configurator, var på sin plads.

I denne screencast lærer du hvordan man masseudruller iPads med en færdigkonfigureret opsætning som fortløbende centralt kan administreres og vedligeholdes.

Bemærk venligst at Volume Purchase Program pt. kun er tilgængeligt i USA, men det skulle også være på vej på et internationalt plan.

Der vil udkomme ydeligere screencasts om udrulning og administration af iOS enheder. I denne screencast kradser vi kun lidt i overfladen, af det væld af muligheder der er for udrulning og administration af iOS enheder med Apple Configurator.

I min screencast henviser jeg til The Apple Volume Purchase Program

Per Schulze har skrevet 378 artikler

Grundlægger og ejer af Serverguider.dk

Skriv et svar