Per's Server Guider

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få viden i din indbakke.
Serverguider.dk - En del af dit netværk

Microsoft Deployment Toolkit build 8450

Per Schulze

af Per Schulze


I denne serie gennemgår jeg fra a-z hvordan du masseudruller Windows 10 1709 i netværket med Microsoft Deployment Toolkit build 8450.

Jeg gennemgår hele processen trin for trin så alle kan følge med. Du ender med en komplet deployment løsning, der kræver minimal vedligehold.

Omdrejningspunktet for serien er at vi automatisere os ud af det hele.

Inkluder Office 2016 opdateringer i dit reference image

Når vi opretter vores reference image, hvor der er Office 2016 Pro Plus inkluderet, skal vi i den forbindelse forbi Windows Update flere gange, for at hente opdateringer til Office 2016. Hvis du gerne vil slippe for dette, kan du tage et kig på denne video, hvor jeg viser hvordan vi kan opdatere vores Office 2016 installationskilde, så den inkluderer alle Office 2016 opdateringer.

Automatisk opdatering af reference image komplet gennemgang

Optimering, automatisering og dokumenterede procedurer. Det kendetegner en effektiv IT-afdeling. Lær hvordan du automatiserer oprettelsen af et reference image så du kan bruge din tid på vigtigere ting. Jeg gennemgår den komplette reference image automatisering i videoen og deler alle scripts og tilpasninger du skal foretage så du kan komme med på vognen.

Automatisk import af nyeste CU til Windows 10 i dit MDT deployment share

Vores reference image inkluderer en samlet opdatering til Windows 10 som vi har hentet fra Internettet og manuelt importeret ind under packages i Microsoft Deployment Toolkit. Lær hvordan hele denne proces kan automatiseres, så du ikke selv skal sørge for at dit reference image er komplet opdateret med den nyeste samlede opdatering til Windows 10 1709.

Installer Windows 10 reference image med MDT Build 8450

Lær hvordan du udruller det tilpassede image vi oprettede i forrige del af denne serie. Komplet reference image deployment, med Windows 10 1709 og Office 2016 pro plus.

Reference image til Windows 10 i Microsoft Deployment Toolkit 8450

Vi har fået gjort deployment værktøjskassen klar og kan nu prøve at oprette et Windows 10 1709 reference image. Et med Office 2016 inkluderet og et image med en ren Windows 10 installation.

Import af Windows 10 operativsystem i Microsoft Deployment Toolkit 8450

Jeg fortsætter hvor vi slap i sidste video i denne serie og gør klar til import af Windows 10. Vi laver lidt struktur på vores Microsoft Deployment Toolkit 8450 og sætter importen af Windows 10 1709 i gang.

Nyt Deployment Share, MDT Build 8450

Vi starter vores deployment workbench op og får oprettet vores første deployment share, så vi kan komme igang med Windows 10 deployment i vores lab.

Microsoft Deployment Toolkit Build 8450 installation

I denne video viser jeg dig, hvordan du installerer Microsoft Deployment Toolkit build 8450 og ADK til Windows 10. Disse komponenter gør det muligt for os at lave en fuldautomatisk masseinstallation/deployment af Windows 10 og tilhørende programmer.

Hjem | Podcast | Blog | Bliv medlem | Om | Privatliv | Sitemap
Copyright © 1997-2017 Per Schulze.