Microsoft Deployment Toolkit Build 8450 installation

Forsiden > Deploymentløsning til de professionelle > Build 8450 versionen af Microsoft Deployment Toolkit installationsvejledning

Opdateret: 20. januar 2018

Kom sikkert fra start med Windows 10 deployment

Jeg må nok erkende, at jeg er lidt af en deployment nørd. De kommende videoer om Microsoft Deployment, hvor vi tager hul på Microsoft Deployment Toolkit build 8450 installation, vil sikkert med al tydelighed bevise dette.

Jeg har stor ekspertise på området og har rådgivet rigtig mange virksomheder, undervisningsinstitutioner og skoler om masseinstallation af Windows.

Jeg har designet og konfigureret flere komplette Microsoft Deployment Toolkit løsninger, og har her på hjemmesiden også udgivet en del videoer om emnet.

Windows 10 deployment har jeg dog ikke lavet videoer om endnu. Det råder jeg i den kommende tid bod på.

Du får gennemgået en komplet Windows 10 deployment løsning, med alt hvad dertil hører. Jeg tager udgangspunkt i en konkret opgave, hvor der skal installeres Windows 10, Office 2016+Office 365, diverse undervisningsprogrammer m.m.

Løsningen vil kunne klargøre computere til både undervisere og elever, hvor software og hardware naturligvis adskiller sig.

Når løsningen er færdig, vil du blot skulle tænde en pc og en færdigkonfigureret computer står klar inden for ca. 20-35 min.

Klargør en MDT server

Du skal benytte en virtuel eller fysisk computer til at installere MDT build 8450 på. MDT kan installeres på alt fra Windows 7 til Windows Server 2016.

Jeg anbefaler at du benytter en virtuel Windows Server. Gerne Microsoft Windows Server 2016 med masser af diskplads.

Microsoft Deployment Toolkit build 8450 installation – Download

Før vi kan påbegynde installationen af MDT build 8450, skal vi have hente noget gratis software fra Microsoft.

  • Vi skal have hentet MDT build 8450. Denne version virker med Windows 10 1709 (Creator Update). Klik her for at gå til download siden.
  • Microsoft Deployment Toolkit installation kræver at vi installerer Windows Assessment and Deployment Kit (ADK) til Windows 10, version 1709. Klik her for at gå til download siden og hente ADK.

Gem begge filer på skrivebordet på din Windows Server, hvis du vil følge med mig i videoen.

 

Du skal logge ind for at se resten af indholdet.Venligst . Ikke medlem? Meld dig ind

Per Schulze af