Microsoft Deployment Toolkit og linked deployment shares

Forsiden > Microsoft Deployment Toolkit case > Linked deplymentshares

Opdateret: 1. januar 2018

I attende del af min deployment case serie, viser jeg hvordan vi kæder vores lab deployment share sammen med vores produktions deployment share.

Med linked deployment shares kan vi synkronisere data mellem vores lab deployment share og vores produktions deployment share.

Hvis vi for eksempel tilføjer en ny applikation til vores lab deployment share og efterfølgende fra vores lab deployment share laver en testudrulning og kontrollerer at alt fungerer som forventet, kan vi efterfølgende synkronisere vores produktions deployment share med de ændringer vi har foretaget i vores lab deployment share.

Virker på kryds og tværs

Linked deployment shares kan oprettes på tværs af servere. Vores lab deployment share kan køre på en selvstændig server og vores produktions deployment share kan ligge på for eksempel et SAN for at sikre hastighed og tilgængelighed.

Demoskole har begge deployment shares liggende på samme server da der er tale om et relativt lille netværk.

Er linked deployment shares nødvendige?

Nej! Det er ikke nødvendigt at gøre brug af linked deployment shares, men i og med at der følger en række administrative fordele med og konfigurationen er forholdsvis simpel, kan jeg ikke umiddelbart få øje på de store ulemper ved at implementere linked deployment shares.

Du skal logge ind for at se resten af indholdet.Venligst . Ikke medlem? Meld dig ind

Per Schulze af