Per's Server Guider

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få viden i din indbakke.
Serverguider.dk - En del af dit netværk

Office 365

Per Schulze

af Per Schulze


I denne kategori finder du en række artikler om videoer om Office 365 installation, konfiguration og administration med PowerShell. SSO, ADFS, Automatisering, anvendelse og meget mere.

Dynamisk håndtering af rettigheder i SharePoint Online med AD grupper

På opfordring denne video, der viser hvordan vi kan benytte AD sikkerhedsgrupper til at styre rettigheder på en SharePoint dokumentliste.

Office Customization Tool til Click-to-Run Office 365 installation

Når man skal lave en tilpasset Office 365 installationspakke til brug i forbindelse med deployment af Office 365, skal man oprette og tilpasse en xml fil, hvor man definerer hvordan installationen skal ske, hvilken programmer der skal installeres og hvordan opdateringer til Office 365 skal håndteres. Microsoft har nu lavet et værktøj til oprettelse af denne xml fil og dette værktøj gennemgår jeg i denne video.

Fra skanner til SharePoint med Office 365 Flow

I denne live session tager vi udgangspunkt i en lille opgave jeg løste fornylig vedrørende indskanning af dokumenter fra kopimaskine direkte til SharePoint Online i Office 365. Naturligvis 100% automatiseret. Well næsten… du skal stadig trykke på skan knappen på kopimaskinen.

GPO til styring af OneDrive Files On Demand

OneDrive har fået en del negativ kritik gennem tiden, da Microsoft ikke formåede at lave en ordentlig synkroniseringsmotor. Det har de fået rettet op på. Nu introducerer de så OneDrive Files On Demand funktionen. Jeg viser i videoen hvordan den virker og hvordan vi med en gruppepolitk kan aktivere den for alle brugere.

Synkroniser Office 365 GAL til Android og iPhone

Når du modtager et opkald på din iPhone eller Android telefon, kan du ikke se nummeret på vedkommende der ringer op, med mindre du manuelt har indtastet kontaktoplysningerne. Årsagen er at Microsofts Exchange Globale adresseliste ikke synkroniseres med din iPhone eller Android telefon. Det har jeg en gratis løsning på.

Office 365 adoptionsindholdspakke til Power Bi giver dig overblikket

Med PowerBI og Office 365 har du mulighed for at få visualiceret hvordan dine brugere benytter Office 365, hvor du eventuelt kan spare penge på licenser og hvem der har behov for undervisning i Office 365. Alt dette og mere til gennemgår jeg i denne video.

Map OneDrive for Business som et netværksdrev

Kan man mappe OneDrive For Business som et netværksdrev? Ja det kan man godt. Se videoen og lær hvordan.

Flyt automatisk alle brugernes hjemmemapper til OneDrive

Kan man flytte skrivebordet og dokumenter mappen over på OneDrive? Ja, og det giver god mening da rigtig mange brugere gemmer filer på skrivebordet, men glemmer backup.

Opgrader Office 2007 til Office 365

Jeg skal have opgraderet Office pakken til Office 365 på en hulens masse pc’er. Hvordan gør jeg det nemmest? Du tager et kig på denne video, hvor jeg gennemgår hvordan du gør.

Aktivering af Modern Authentication Exchange Online og Skype for Business Online

Vores Office 365 brugere bøvler med login i Outlook og Skype. Er der noget vi kan ændre så det bliver nemmere for dem at logge på Office 365? Ja, I kan aktiverer modern authentication. Lær hvordan i denne video.

ADFS SSO i Google Chrome

Vi har konfigureret single sign on med ADFS op i mod Office 365. Kan man også få det til at virke med Google Chrome? Ja SSO, ADFS og Office 365 opsætning hjælper jeg dig med at få til at spille i denne video.

ADFS Web Application Proxy konfiguration

Tilgå Office 365 udefra gennem en ADFS Web Application Proxy og opnå single sign on (SSO). Jeg gennemgår opsætningen af WAP i denne video så dine brugere får langt nemmere ved at logge på Office 365.

Single Sign On med ADFS og Office 365

SSO med ADFS og Office 365. Kort og godt lærer du at oprette en ADFS infrastruktur så de ansatte langt hurtigere kan logge på Office 365. Det hele bliver mere enkelt for alle parter hvis du følger vejledningen i denne video.

Synkroniser dine AD brugere med Office 365

Med Microsoft Azure AD Connect, tidligere kendt under betegnelsen DirSync, kan vi synkronisere vores Active Directory brugere med Office 365. Brugerne kan herefter benytte deres Windows login til at logge på Office 365.

Office 365 konfiguration af domæne

Hvordan benytter man sit eget domæne til Office 365 i stedet for tenant.onmicrosoft.com gennemgår jeg i denne video. Vi sætter de rigtige DNS records og får vores domæne verificeret i Office 365.

Administration af Exchange Online Distributionsgrupper med PowerShell

Når en medarbejder forlader virksomheden eller skifter afdeling, skal vedkommende typisk fjernes fra forskellige distributionsgrupper. Jeg har derfor lavet denne video med anvisninger til hvordan du med PowerShell kan administrerer Exchange Online Distributionsgrupper.

Forbind PowerShell til Office 365 Exchange Online

Administration af Exchange Online fra PowerShell gennemgår jeg i denne video.

SharePoint Online administration fra PowerShell – Rettigheder

Kom godt i gang med administration af SharePoint Online fra PowerShell i denne video, hvor vi kigger nærmere på rettigheder.

Opret forbindelse til SharePoint Online via PowerShell

For at administrere SharePoint Online fra PowerShell, skal du lære hvordan du opretter forbindelsen fra PowerShell til SharePoint Online. Det gennemgår jeg i denne video.

Udrul Microsoft Teams skrivebords app med en gruppepolitik

Microsoft Teams har vundet sit indpas i Office 365 og flere og flere ønsker at anvende det. Lær hvordan du får installeret Microsoft Teams på alle pc’er i firmaet.

Office 365 licenshåndtering med PowerShell

Hold styr på Office 365 licenserne med PowerShell. Lær hvordan i denne video.

Brugeradministration i Office 365 via PowerShell

Administration af brugere i Office 365 kan klares ved hjælp af PowerShell og denne video.

Opret forbindelse til Office 365 via PowerShell

Lær hvordan du opretter forbindelse til Office 365 ved hjælp af PowerShell og denne video.

Introduktion til Office 365 administration med PowerShell

I denne video introducerer jeg dig for administration af Office 365 ved hjælp af PowerShell.

Hjem | Podcast | Blog | Bliv medlem | Om | Privatliv | Sitemap
Copyright © 1997-2019 Per Schulze.