Opgrader System Center 2012 Configuration manager til Service Pack 1

I fjerde del af min System Center Configuration Manager (SCCM) serie skal vi have installeret Service Pack 1 til System Center 2012 Configuration Manager.

Har du endnu ikke installeret SCCM 2012, vil du naturligvis ikke have behov for denne screencast, da du jo så installerer SCCM med Service Pack 1 integreret. Har du derimod endnu ikke installeret SCCM 2012 Service Pack 1, vil jeg anbefale dig et kig på denne screencast. Jeg tager udgangspunkt i den SCCM installation jeg lavede i trejde del af denne serie, altså en standalone primary. I en kommede screencast, viser jeg hvordan og i hvilken rækkefølge du opgraderer et SCCM hieraki.

I scriptet der automatisk installerer ADK (Windows Assessment and Deployment Kit) skal du rette stien til adksetup.exe filen.

Du skal have et guldmedlemskab for at se denne video.

Hvis du allerede er guldmedlem så log venligst ind her.

Er du ikke medlem endnu så bestil guldmedlemskab og få omgående adgang til alle mine videoer.

Skriv et svar