Privatliv

Forsiden > Læs hvordan vi beskytter dine personlige data

Opdateret: 21. maj 2018

Persondatapolitik

Dette website udbydes af:

NT Support v/Per Schulze
Buen 7
6780 Skærbæk

Telefon: 6122 2407
CVR: 21276200
e-mail: per@serverguider.dk

Når du opretter et medlemskab på Serverguider.dk eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du samtidig nedenstående persondatapolitik.

1. Vi behandler oplysninger i forbindelse med køb

Serverguider.dk indsamler og behandler de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med oprettelse af medlemskab eller tilmelding til nyhedsbrev. Det drejer sig om navn, adresse, postnummer, e-mail og eventuelt betalingsoplysninger. Obligatoriske oplysninger er markeret med *, øvrige oplysninger er frivillige.

Oplysningerne indsamles og behandles for at kunne levere det produkt (medlemskab eller nyhedsbrev), som du har bestilt og den service, der er knyttet hertil.

2. Indsamling af trafikdata

Serverguider.dk indsamler ikke trafikdata på Serverguider.dk

Der benyttes enkelte nødvendige cookies som du kan læse nærmere om i vores cookiepolitik.

3. Du kan framelde dig nyhedsbrevet

Har du tilmeldt dig nyhedsbrevet, kan du til hver en tid framelde dig nyhedsbrevet nederst i den tilsendte mail du modtager fra Serverguider.

4. Servicemails er en del af medlemskabet

Den e-mailadresse, der er knyttet til et medlemskab, vil blive brugt til servicemeddelelser i forbindelse med det aktive medlemskab. Det drejer sig om meddelelser om ændringer, du har foretaget eller varsling af udløb af medlemskab.

Servicemails, som udsendes for at sikre, at du får mest muligt ud af dit medlemskab, kan ikke afmeldes men stopper automatisk, når du ikke længere har et aktivt medlemskab.

5. Vi opbevarer data i højest fem år

Dine personoplysninger bliver ifølge lovkrav gemt i fem år, efter du har foretaget et køb hos Serverguider.dk.

Personoplysninger angivet i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev, opbevares indtil du afmelder dig nyhedsbrevet.

6. Vi samarbejder med udvalgte databehandlere

Behandling af data i forbindelse med fakturering, betaling og nyhedsbreve, sker i samarbejde med en række eksterne databehandlere. Vi har aftaler med disse eksterne databehandlere, som håndterer data efter nøje fastlagte procedurer.

7. Vi kontrollerer løbende vores sikkerhedsprocedurer

Dine personoplysninger bliver behandlet i henhold til gældende lovgivning. Vores sikkerheds-foranstaltninger kontrolleres løbende med henblik på at sikre en sikker og fortrolig håndtering af oplysningerne.

8. Beskyt din brugerkonto

Din adgangskode er nøglen til din brugerkonto. Vi anbefaler at du bruger en unik kombination af bogstaver, tal og andre tilladte tegn samt, at du aldrig videregiver dine loginoplysninger til andre.

Hvis din adgangskode er kommet i andres hænder, skal du straks informere Serverguider.dk herom og ændre din adgangskode.

9. Du kan kontakte os

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Serverguider.dk har om dig. Det kan du ved at kontakte per@serverguider.dk.

Hvis de oplysninger vi har om dig ikke er korrekte, kan du naturligvis altid få dem ændret eller slettet. Du kan altid gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysninger om dig, og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til, at vi behandler dine oplysninger.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage skal indgives til Datatilsynet.

Har du spørgsmål i øvrigt om behandling af personoplysninger eller andre forhold om de ydelser og produkter Serverguider.dk leverer, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan rette henvendelse til: per@serverguider.dk eller på telefon 6122 2407

Per Schulze af