Bliv producent

Jeg har besluttet at produktionen af videoer og artikler skal være en udelukkende bruger understøttet produktion. Det betyder, at du som bruger bidrager til produktionen af videoer og artikler både økonomisk og gennem frivillighed . Hvis du føler, at du får værdi fra mine videoer og artikler, kan du hjælpe mig ved at støtte mig og dele URL’en til mine videoer og artikler vidt og bredt. Har du økonomisk råderum vil jeg sætte stor pris på en donation.

Jeg regner med dig.

Krediteret engangsdonation via PayPal

For at sende et vilkårligt beløb som et engangsbidrag skal du klikke her. Bidrager du med Kr. 200 eller derover, vil du få en særlig omtale på hjemmesiden og i min podcast. Bidrager du med Kr. 500 eller mere, vil du automatisk blive optaget på hall of fame listen. Bidrager du med Kr. 199,95 eller mindre vil du automatisk forblive anonym . Hvis du i forbindelse med en donation på Kr. 200 eller derover ønsker at forblive anonym, anmoder du blot herom.

Ønsker du ikke at benytte PayPal kan du sende din donation via mobilepay til 61 22 24 07.

Tilbagevendende donation

Støt den løbende produktion af nye videoer ved at støtte mig med En ugentlig kop kaffe(Kr. 10 om ugen) eller opret en fast månedlig tilbagevendende donation på Kr. 75 om måneden.

Offentlige insitutioner

Er du ansat i en offentlig institution der benytter EAN sender du mig blot en besked med ønsket beløb du ønsker at modtage en faktura på.

Alle der donerer et beløb modtager en faktura på købet til momsregnskabet.