Red hot news

Forsiden > Per's blog > Jeg blogger min agenda for de kommende serverguider

Opdateret: 25. december 2017

Red hot news

Hejsa

Jeg tænkte jeg lige ville benytte lejligheden til at fortælle hvad jeg går og roder med for tiden. Så klik og læs nærmere.

Fra tid til anden går jeg i fordybelsesmodus, hvor jeg planlægger kommende serier til https://serverguider.dk og laver nye nyttige scripts til mine guldmedlemmer.

I øjeblikket er jeg midt i denne process, men kan allerede nu løfte sløret for hvad der er planlagt indtil videre.
Inden da, vil jeg dog gerne lige have at du nærlæser næste afsnit og hjælper mig med at hjælpe andre.

Review my work

Er eller har du tidligere været guldmedlem? Så hop forbi http://facebook.com/serverguider/reviews/ og indsend din anmeldelse af https://serverguider.dk og mine videoer. På forhånd tak. Jeg ønsker ikke folk køber katten i sækken så del løs af dine erfaringer.

Kommende videoer

  1. Du kommer snart med et smut til Hawaii i forbindelse med kommende Windows Server 2016 update release.
  2. Skal man bruge penge på at få synkroniseret Office 365 GAL til brugernes iPhones eller skal man benytte en løsning fra Serverguider.dk? Månedlig udgift til 3. part der skal have snablen ned i min Office 365 løsning, eller selvgjort er velgjort løsningen fra Serverguider.dk?
  3. Windows Defender Advanced Threat Protection - Kom i gang guide
  4. GTD med OneNote
  5. MDT Deployment med fokus på Windows 10

Ønsker til nye videoer?

Er du guldmedlem, er du velkommen til at sende mig ønsker til andre emner eller konkrete problemstillinger, du gerne ser belyst i en eller flere videoer.

God dag

/Per Schulze

 


Per Schulze af