Reference image til Windows 10 i Microsoft Deployment Toolkit 8450

Forsiden > Deploymentløsning til de professionelle > Oprettelse af skabelon til vores Windows 10 MDT 8450 deployment

Opdateret: 16. januar 2018

Hold Windows 10 1709 reference installationen opdateret

I forbindelse med at vi skal oprette et reference image til Windows 10, viser jeg hvordan du kan sørge for altid at have et opdateret image uden at skulle hente alt for mange ekstra opdateringer ned via Windows Update.

Er du blevet virtuel?

Jeg håber du som anvist i Import af Windows 10 operativsystem i Microsoft Deployment Toolkit 8450 har fået en VMware eller hyper-v installation op at køre. Det gør det langt nemmere for dig at følge med i denne video.

Installerer vi programmer sammen med vores reference image?

Skal jeg holde mig til udelukkende at installere Windows 10 1709 på mit reference image eller skal medtage software? Det afhænger meget af hvilke programmer du kunne tænke dig at medtage i dit reference image.

Hvis vi antager at alle pc’er skal have Office 2016 installeret, ville jeg medtage Office 2016 på mit reference image. Office pakken fylder en del, så deployment vil gå hurtigere ved at medtage Office pakken i reference imaget.

Hvis imaget derimod skal benyttes på pc’er, hvor nogle skal køre med Office 2016 og andre med Office 365 Pro Plus kan vi ikke medtage Offie i vores image, da der er tale om to forskellige versioner af Office pakken.

Vi kan naturligvis oprette to forskellige reference image, men det giver bare unødig kompleksitet og ekstra vedligehold.

Reference image til Windows 10 med og uden fyld

I min video gennemgår jeg oprettelsen af et rent reference image til Windows 10. Derefter viser jeg hvordan du inkluderer Office 2016 i et reference image.

Sådan henter du opdateringerne til Windows 10 1709

I min video har jeg hentet en samlet opdatering til Windows 10 ned hos Microsoft, som jeg tilføjer som package i min deployment workbench. Som lovet i videoen, finder du nedenfor vejledning i hvordan du henter disse opdateringer.

Opdateringen henter du fra 

Du skal logge ind for at se resten af indholdet.Venligst . Ikke medlem? Meld dig ind

Per Schulze af