Terminal Services Brugerprofil Opsætning

Jeg oplever til tider at IT-administratore har problemer med brugerprofiler og gruppepolitikker i et miljø, hvor brugerne både logger på terminalservere og almindelige arbejdsstationer.

Denne artikel beskriver, hvordan man undgår disse problemer.

Hvilke problemer kan der opstå med profilerne?Hvis man benytter roaming profiles kan der opstå problemer med brugernes profiler. Der kan opstå problemer med ikoner og genveje i menuen start og på skrivebordet. Desuden kan der opstå problemer med profilerne, hvis de applikationer der er installeret på terminalserveren ikke er samme version eller på samme sprog som på arbejdsstationerne.

Hvilke problemer kan der opstå med gruppepolitikkerne?På denne front kan der også opstå uventede problemer. Politikker der måske var velegnet på arbejdsstationerne, viser sig måske at have en uheldig virkning når brugerne logger på terminalserveren.

Kan problemerne undgås?Ja, hvis du blot følger anvisningerne i videoen, vil du ikke have problemer med brugere der både logger på terminalserveren og almindelige arbejdsstationer.

Klik her for at afspille denne screencast

Per Schulze har skrevet 384 artikler

Grundlægger og ejer af Serverguider.dk

Skriv et svar