Udrul Microsoft Silverlight med en gruppepolitik og et script

Forsiden > Windows Server 2008 > Silverlight deployment

Opdateret: 4. januar 2018

Rigtig mange danske medieudbydere benytter Microsoft Silverlight og den underlæggende DRM teknologi til at beskytte deres digitale medier og film mod piratkopiering. Mange af disse medieudbydere anvendes dagligt i skolen og har man ikke Silverlight installeret på arbejdsstationerne, kan hverken elever eller lærere se de film de benytter i undervisningen.

Filmstriben.dk er blandt andet en af de hjemmesider der benytter sig af Microsoft Silverlight til at DRM beskytte de film de stiller til rådighed for skoler og biblioteker.

Forhåbentlig vil der på sigt ske en overgang til HTML5 standarden i stedet, så vi også kan nyde filmstriben på for eksempel vores iPad, iPhone eller andre enheder der ikke understøtter Microsoft Silverlight. Microsoft og andre store IT virksomheder er i øjeblikket i gang med at få tilføjet nogle DRM teknologi standarder i HTML5.

Men indtil videre må vi slås med Silverlight og få det ud på arbejdsstationerne i netværket. Naturligvis, og jeg kan ikke understrege dette nok, UDEN slitage af fodtøjet.

GPO, 2 exe filer og et script

Du skal logge ind for at se resten af indholdet.Venligst . Ikke medlem? Meld dig ind

Per Schulze af