udskriftslogger

Mange brugere har efterlyst en billig og nem måde at holde styr på brugernes forbrug af papir i forbindelse med udskrivning på netværkets printere.

Den er her nu!

Der findes mange avancerede programmer på markedet der kan indsamle oplysninger om udskrifter foretaget af brugerne, men desværre er de ofte dyre og derfor ikke et oplagt valg for skoler.

Det ville jeg lave om på og har derfor udviklet et lille program der indsamler oplysninger om udskrifter i en Access database, hvorfra der kan køres tilpassede rapporter m.m.

Det er ikke nødvendigt at have Access installeret på printserveren for at anvende programmet.

Systemkrav

Server: Windows NT, Windows 2000 og Windows 2003 servere.

Klienter: Windows 95/98/ME*, Windows 2000 og Windows XP klienter.

*Udskrifter foretaget på Windows 95/98/ME klienter logføres. Antallet af udskrevne sider kan programmet dog ikke registrere, da Windows 95/98/ME ikke sender disse oplysninger videre til serverens eventlog i forbindelse med udskrivning.

Hvis brugeren vælger at udskrive mere end én kopi i forbindelse med en udskrift, logføres dette af Windows som én udskrift.

Programmet kan hentes her*.

*Dette program leveres AS-IS (som det er), og Per Schulze fratager sig ethvert ansvar for de eventuelle følgeskader, brugen (korrekt eller ej) af programmet medfører, herunder bl.a. fejl i koden, fejl i vejledningen på serverguider.dk, manglende funktionalitet, uventet funktionalitet, systemnedbrud, og andet der ikke kunne forudses af Per Schulze.

Per Schulze har skrevet 382 artikler

Grundlægger og ejer af Serverguider.dk