Per's Server Guider

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få viden i din indbakke.
Serverguider.dk - En del af dit netværk

Windows 10

Per Schulze

af Per Schulze


I denne kategori finder du videoer om det til dato mest populære operativsystem fra Microsoft. Windows 10 videoer der hjælper dig med at styre og tilpasse operativsystemet for dine brugere med gruppepolitikker. Derudover finder du andre nyttige tips og tricks i denne kategori.

Lock Screen billede styret på Windows 10 med gruppepolitik

Computere der står ude blandt medarbejderne, hvor der måske også kommer gæster forbi, må gerne se præsentable og ensartet ud, når brugerne har låst deres computere. Jeg gennemgår i denne video, hvordan du kan definere et bestemt baggrundsbillede, der skal vises når en Windows 10 pc er låst.

Styr Windows 10 notifikationer med en gruppepolitik

Overtag kontrollen med notifikationer i Windows 10 med en gruppepolitik så brugerne ikke bliver mødt med irrelevante beskeder. Videoen viser dig hvordan du sætter din gpo op og blokerer de enkelte notifikationer fra meddelelsescenteret.

Fjern indbygget kalender og mail app fra Windows 10

Microsoft forsøger meget aggressivt at logge brugerne på den indbyggede kalender og mail app i Windows 10. Hvis man benytter Office Outlook er det dog en meget uønsket handling. Lær hvordan du får fjernet de to indbyggede app’s.

Sådan starter du op i fejlsikret tilstand på Windows 10

Problemer med Windows 10? Lær hvordan du starter op i fejlsikret tilstand og får løst fejlen.

Skjul mapper under denne pc med tilpasset GPO

Hvordan skjuler jeg mapper på Windows 10 under denne pc så brugerne ikke gemmer data i disse mapper? Dette gennemgår jeg i denne video. Det kræver en hjemmestrikket gruppepolitik og et par klik med musen.

Run as administrator

Bliv mere effektiv i det daglige med dette lille handy trick når du skal køre en program, PowerShell eller cmd som administrator.

Nem fejlsøgning på Windows 10

Oplever du pludselig fejl i Windows 10 eller er du ude på en opgave, hvor du skal afhjælpe et problem i Windows 10? Så tag et kig på denne video der kan hjælpe dig med at finde årsagen til problemet og løse fejlen.

Windows 10 RAM Test

Oplever du BSOD, spil eller programmer der fryser? Måske er der fejl i dine RAM kredse. Følg vejledningen i denne video og test dine RAM i Windows 10.

Windows to Go i Windows 10

Lær hvordan du kan tage dit Windows 10 operativsystem med dig i lommen og benytte det på en hvilken som helst computer.

Windows 10 systemoplysninger på skrivebordet

Når man skal servicere en Windows 10 arbejdsstation enten onsite eller remote, er det rart hurtigt at kunne se computernavn, IP-adresse med mere, direkte på computerens skrivebord. I denne video viser jeg hvordan du kan konfigurere dette.

WHY MICROSOFT WHY – TASKBAR XML NINJA

Tilpas Windows 10 taskbar med en gruppepolitik og lidt PowerShell så den er ensartet for alle i virksomheden, med links til de programmer brugerne oftest benytter.

Central styring af Windows 10 Start menu og taskbar

Lær hvordan du kan tilpasse og låse udvalgte dele af Windows 10 start menuen i denne video.

Windows 10 Central Styring af fil associationer

Hvilket program skal åbne en bestemt filtype? Det bestemer du med en gruppepolitik og lidt PowerShell.

Hjem | Podcast | Blog | Bliv medlem | Om | Privatliv | Sitemap
Copyright © 1997-2019 Per Schulze.