Per's Server Guider

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få viden i din indbakke.
Serverguider.dk - En del af dit netværk

Nano Server

Per Schulze

af Per Schulze


Microsoft’s nyeste skud på stammen er Windows Nano Server. Lær hvordan du sætter en Nano Server op og installerer server roller på den. Trin for trin beskrevet i mine videoer.

Administration af Hyper-v på Nano Server

Nu hvor din Nano server er oppe at køre, er det blevet tid til at lære hvordan du kan administrere din Nano server fra Windows 10.

Sådan tilføjer du en ekstra disk til din Nano Server

Hvis der opstår behov for at koble en ekstra harddisk i din Microsoft Nano server, er det rart med en video der viser hvordan du gør.

Nano Server Windows Update

Nano server skal ligesom alle andre Microsoft servere, jævnligt opdateret med opdateringer fra Windows Update. På Nano server er procedure lidt anderledes end på en server med GUI. Derfor har jeg lavet denne video så du kan få patchet din Nano server uden problemer.

Nano Server installation

Nu hvor vi har klargjort en Nano server installationsdisk, kan vi komme i gang med selve installationen af Nano server. Jeg gennemgår proceduren i denne video.

Nano Server installation disk

For at kunne installere Nano Server skal vi have oprettet en installationsdisk. I denne video viser jeg hvordan du opretter en Nano server installationsdisk så du kan blive klar til at installere Nano server.

Hjem | Podcast | Blog | Bliv medlem | Om | Privatliv | Sitemap
Copyright © 1997-2019 Per Schulze.