Per's Server Guider

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få viden i din indbakke.
Serverguider.dk - En del af dit netværk

Sikkerhed

Per Schulze

af Per Schulze


Sikkerhed i et produktionsmiljø er alfa omega. Har du styr på sikkerheden i Windows? Lær med videoer og artikler omkring sikkerhed. Jeg gennemgår blandt andet hvordan man hacker Windows og hvordan man beskytter sig mod disse hacks.

Bitlocker TPM opsætning med gendannelsesnøgle gemt i Active Directory

Lær hvordan du kan gemme en backup af BitLocker recovery key i Active Directory så du nemt kan gendanne en låst disk blot ved at højreklikke på computerobjektet i AD.

Windows Defender Advanced Threat Protection

Få det forkromede sikkerhedsoverblik med Microsoft Windows defender advanced threat protection. Malware, spyware og ransomeware håndtering.

Deaktiver SMB v1 på alle servere og klientcomputere med et klik

Jeg ønsker at beskytte mine servere og pc'er mod SMB v1 angreb. Findes der en nem metode af deaktivere SMB v1 på? Ja, og jeg gemmengår hvordan du gør i denne video.

Overvågning og deaktivering af SMB version 1 på Windows Server 2016

Hvordan finder jeg ud af hvilke servere der stadig benytter SMB v1? Jeg viser hvordan du finder og deaktiverer SMB v1 på dine servere i denne video.

Hack Windows

Lær hvordan du kan få administrator adgang på en Windows 10 maskine med dette hack. Jeg gennemgår naturligvis også hvordan du kan beskytte dig mod dette hack.

Hjem | Podcast | Blog | Bliv medlem | Om | Privatliv | Sitemap
Copyright © 1997-2017 Per Schulze.