Per's Server Guider

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få viden i din indbakke.
Serverguider.dk - En del af dit netværk

Sikkerhed

Per Schulze

af Per Schulze


Sikkerhed i et produktionsmiljø er alfa omega. Har du styr på sikkerheden i Windows? Lær med videoer og artikler omkring sikkerhed. Jeg gennemgår blandt andet hvordan man hacker Windows og hvordan man beskytter sig mod disse hacks.

Aktiver lock screen, med mindre medarbejderen er ved at undervise en klasse

Enhver IT-afdeling bør have aktiveret en politik der definerer at en ubenyttet computer, hvor en bruger er logget på, automatisk skal låse efter x-antal minutter. Men hvad gør underviseren, der er ved at gennemgå opgaver i undervisningslokalet med computeren tilsluttet en projektor? Der går let længere tid mellem museklik eller tastetryk end den definerede timeout værdi. En IT-ansvarlig med guldmedlemskab på serverguider.dk kender svaret efter at have set denne video.

Beskyt dokumenter og billeder mod ransomware med Windows Defender

Backup skal man naturligvis altid sørge for, men med lidt ekstra proaktive Windows Defender indstillinger, skaber du nemt et langt sikre miljø, der beskytter dine filer mod ondsindet filkryptering.

Gendan filer fra ransomeware ramt OneDrive

I denne video får du vist en metode til at gendanne alle dine filer i Onedrive, hvis de skulle være blevet krypteret af ransomware.

Bitlocker TPM opsætning med gendannelsesnøgle gemt i Active Directory

Lær hvordan du kan gemme en backup af BitLocker recovery key i Active Directory så du nemt kan gendanne en låst disk blot ved at højreklikke på computerobjektet i AD.

Windows Defender Advanced Threat Protection

Få det forkromede sikkerhedsoverblik med Microsoft Windows defender advanced threat protection. Malware, spyware og ransomeware håndtering.

Deaktiver SMB v1 på alle servere og klientcomputere med et klik

Jeg ønsker at beskytte mine servere og pc'er mod SMB v1 angreb. Findes der en nem metode af deaktivere SMB v1 på? Ja, og jeg gemmengår hvordan du gør i denne video.

Overvågning og deaktivering af SMB version 1 på Windows Server 2016

Hvordan finder jeg ud af hvilke servere der stadig benytter SMB v1? Jeg viser hvordan du finder og deaktiverer SMB v1 på dine servere i denne video.

Hack Windows

Lær hvordan du kan få administrator adgang på en Windows 10 maskine med dette hack. Jeg gennemgår naturligvis også hvordan du kan beskytte dig mod dette hack.

Hjem | Podcast | Blog | Bliv medlem | Om | Privatliv | Sitemap
Copyright © 1997-2018 Per Schulze.